image

ChromoGenics har utsett Björne Ekberg till inköp- och logistikansvarig

ChromoGenics AB (publ) ser tilltagande efterfrågan på ConverLight™ dynamiska glas för solskydd och ökar produktionsvolymerna. Björne Ekberg har utsetts till inköp- och logistikansvarig. Björne tillför omfattande industriell expertis och erfarenhet från tillväxtbolag till ChromoGenics.

Björne har haft strategiska och operativa roller där han framgångsrikt drivit och utvecklat relationer med underleverantörer för att säkerställa en effektiv och kvalitetssäkrad varuförsörjning i internationella miljöer. Björne kommer närmast från Gyros, Uppsala, där han arbetat som supply chain manager.

”Vi är mycket glada att ha Björne med oss för att ta vår inköp- och logistikfunktion till nästa nivå. Björne har en lång och bred industriell bakgrund med fokus på kvalitet i hela inköp- och logistikflödet för att optimera våra kund- och leverantörsrelationer, säger Micael Hamberg, COO för ChromoGenics. ”Vi är i en spännande tillväxtfas. Med Björnes omfattande erfarenhet kommer han att driva förhandlingar med underleverantörer i takt med ökande volymer samt säkerställa en leveransprecision med hög kvalitet till våra kunder”.

”Jag ser fram emot att få möjligheten att bidra till ChromoGenics tillväxtresa,” säger Björne Ekberg. ”ConverLight™ dynamiska glas för solskydd är en produkt i tiden med stort hållbarhetsvärde. Det är spännande att intresset för produkten ökar och jag ser fram emot att säkerställa våra leveranser med nöjda kunder som fokus,” sammanfattar Björne.

 

Källa: ChromoGenics

Relaterade artiklar

BAUHAUS öppnar ett av Sveriges största varuhus

BAUHAUS öppnar ett av Sveriges största varuhus

20 deltagare till årets Female Leader Engineer är uttagna

20 deltagare till årets Female Leader Engineer är uttagna

Utbrytare från Modity Energy Trading startar nytt rådgivningsbolag

Utbrytare från Modity Energy Trading startar nytt rådgivningsbolag

SSG fortsätter satsa – nyanställer sex personer

SSG fortsätter satsa – nyanställer sex personer

gr Stål och gruva

Idag lanserar Jernkontoret, Svemin och Industriarbetsgivarna tolv gemensamma reformförslag för en konkurrenskraftig gruv- och stålnäring. Förslagen handlar bland annat om…