upss

Devex Mekatronik blir ny UIC-partner

Devex Mekatronik är en teknisk ingenjörsbyrå med lång erfarenhet inom produkt- och maskinutveckling. Nu blir Devex Mekatronik med det lokala kontoret i Uppsala ny UIC-partner och en strategisk hjälp till framtidens innovativa projekt och tillväxtföretag.

– Vi är stolta och hedrade över att ha blivit utvalda till UIC-partner. Vi tror att många UIC-bolag har behov av en komplett och flexibel utvecklingsavdelning som snabbt kan utveckla deras produkt för marknaden, säger Joakim Östblom platschef på Devex Mekatronik i Uppsala.

Devex Mekatronik utvecklar och levererar kompetens till kunder i en mängd olika utvecklingsintensiva industrier, från globala världsledande företag till mindre entreprenörer. Bolaget är beläget i fem av de största universitetsstäderna i Sverige med snart tjugo års erfarenhet av helhetsåtaganden från idé till färdig CE-märkt produkt, helt enligt kundens önskemål.

Uppsala Innovation Centre (UIC) är en av landets främsta företagsinkubatorer och har rankats som världens 10:e bästa, och Europas 5:e bästa, företagsinkubator. Som partner till UIC är Devex ambition att kunna hjälpa UIC-bolagens produktidéer att nå marknaden genom rådgivning, tekniskt management och produktframtagning.

– Min främsta drivkraft är att göra våra kunder framgångsrika. Devex Uppsala har hjälpt företagen i regionen sedan 1998 med olika typer av utvecklingsarbeten. Jag är stolt över att Devex får vara en del av UIC och vi ska göra vad vi kan för att ge UIC-bolagen det stöd de behöver, säger Eric Boström vd och grundare av Devex Mekatronik.

– Vi är mycket glada över att Devex är ny UIC-partner. De kommer att kunna tillföra viktig kompetens som är ovärderlig för många bolag i tidigt skede. Vi har fört en dialog under flera år och är väl förtrogna med varandra, säger Per Bengtsson, vd på Uppsala Innovation Centre.

 

Källa: Devex Mekatronik

Relaterade artiklar

Atlas Copco förvärvar kompressordistributör i central-Europa

Atlas Copco förvärvar kompressordistributör i central-Europa

Ny försäljnings- och marknadschef på Herdins

Ny försäljnings- och marknadschef på Herdins

Ny VD utsedd för Brenderup Group

Ny VD utsedd för Brenderup Group

Rototilt rekryterar välkänt ansikte

Rototilt rekryterar välkänt ansikte