goodyear.p

Goodyears senaste lösning för utökad mobilitet SealTech vald för nya Volkswagen Arteon

Goodyear meddelar att det prisbelönta* ultrahögprestandadäcket Eagle F1 Asymmetric 3, utrustat med Goodyears senaste SealTech-teknologi, har godkänts av VW för originalmontering på nya Arteon.

SealTech är Goodyears senaste lösning för utökad mobilitet, som baseras på en tätningsteknologi applicerad efter härdning. SealTech tätar punkteringar på upp till 5 mm i diameter i däckets slitbana, vilket ger utmärkt och balanserad körprestanda. SealTech-märkningen är synlig på däckets sidovägg.

”Vi är stolta att kunna bredda vår produktportfölj och presentera Goodyear SealTech på nya VW Arteon. Det finns ett växande intresse för utökade mobilitetslösningar från både fordonstillverkare och konsumenter, och vi fortsätter investera i utvecklingen av teknologier som SealTech för att uppfylla den efterfrågan”, säger Nick Harley, Managing Director OE Consumer för Goodyear EMEA.

Nya Volkswagen Arteon är en fyradörrars fastback som imponerar med sin innovativa men praktiska design. För att ge en förstklassig körupplevelse utrustas bilen med Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3-däck i storlekarna 225/55R17 97W och 245/45R18 96W med den nya Goodyear SealTech-teknologin.

 

Källa: Goodyear

Relaterade artiklar

Atlas Copco förvärvar kompressordistributör i central-Europa

Atlas Copco förvärvar kompressordistributör i central-Europa

Ny försäljnings- och marknadschef på Herdins

Ny försäljnings- och marknadschef på Herdins

Ny VD utsedd för Brenderup Group

Ny VD utsedd för Brenderup Group

Rototilt rekryterar välkänt ansikte

Rototilt rekryterar välkänt ansikte

gr Stål och gruva

Idag lanserar Jernkontoret, Svemin och Industriarbetsgivarna tolv gemensamma reformförslag för en konkurrenskraftig gruv- och stålnäring. Förslagen handlar bland annat om…