RICOH

INVID Västerås blir ny Ricoh Partner

Ricoh Sverige och INVID Västerås har tecknat ett långsiktigt avtal gällande Ricohs hela produktutbud inom dokument och utskriftshantering, som Ricoh Partner.

INVIDs kunder får därmed tillgång till marknadens bredaste utbud av skrivare, multifunktionsprodukter, mjukvaror och tjänstekoncept. Kunder med rikstäckande eller global verksamhet har givetvis glädje av att Ricoh finns representerat på 36 orter i Sverige och nästan 200 länder och regioner runt om i världen. Ricoh präglas av innovation i absolut framkant parat med stort fokus på hållbarhet, vilket passar INVID Västerås som stor IT-leverantör i regionen, då kunderbjudandet stärks ytterligare. Kompetens på Ricohs utbud finns redan på plats genom säljansvarig Stefan Hellqvist och serviceingenjör Mikael Andersson, som båda är f.d. medarbetare på Ricoh Sverige.

–   ” Ricohs målsättning är att skapa samarbete med de bästa IT-företagen inom respektive region och INVIDs starka närvaro i mälardalsregionen, inklusive dalarna, ger bra förutsättningar för båda parter att växa inom området genom att vinna nya kunder. INVID Västerås är ett erkänt bra IT-företag, med ett gott rykte om att erbjuda ett professionellt omhändertagande av sina kunder. Samarbetsavtalet med INVID kring Ricohs produkter och tjänster är därför extra glädjande ”, säger Johan Fensby, Head of Indirect Channel, Ricoh Sverige AB.

– ” Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med ännu en kvalitetsleverantörtill förmån för våra kunder ”, säger Tore Nallgård, VD, INVID Västerås AB.

 

Källa: INVID

Relaterade artiklar

BAUHAUS öppnar ett av Sveriges största varuhus

BAUHAUS öppnar ett av Sveriges största varuhus

20 deltagare till årets Female Leader Engineer är uttagna

20 deltagare till årets Female Leader Engineer är uttagna

Utbrytare från Modity Energy Trading startar nytt rådgivningsbolag

Utbrytare från Modity Energy Trading startar nytt rådgivningsbolag

SSG fortsätter satsa – nyanställer sex personer

SSG fortsätter satsa – nyanställer sex personer

gr Stål och gruva

Idag lanserar Jernkontoret, Svemin och Industriarbetsgivarna tolv gemensamma reformförslag för en konkurrenskraftig gruv- och stålnäring. Förslagen handlar bland annat om…