carton

Maximal flexibilitet med optimerad Carton Wheel Flow

Maximal flexibilitet med optimerad Carton Wheel Flow

Sant’Antonino, Schweiz, 13 december 2017. Interrolls nya Carton Wheel Flow-bäddar är utformade för enkel installation med dramatiskt minskad monteringstid. Dessutom kan pick-to-light (plock med ljusindikering) nu enkelt placeras.

Interroll har reviderat bäddramsdesignen på sin Carton Wheel Flow-lösning och mer än halverat den profilmängd som krävs för att täcka alla bäddreferenser. Inlastningsprofil, utlastningsprofil, sidoprofil och tvärstagsbalk behöver nu bara en enda profil.

Samma profil kan användas som inlastningsprofil och ändstopp för utmatningsfacket.

Plastklämmor behövs inte längre. Den nya konstruktionen av lastnings- och lossningsstöd möjliggör en ”snabbmonteringsmetod» för att fixa ett pick-to-light-system på ett ”kontinuerligt sätt”, vilket ökar plockhastigheten per timme.

Justeringen av lutningen blir också enklare: Alla utlastninsplan – i 5°, 10° och nu även 15°-versionen – kan monteras i en enda sidoprofil, vilket gör delning av sidoprofilen till något från det förgångna. Anpassning av bäddramarna är väldigt enkel eftersom ramen kan kapas i längd så att den passar alla ställageutföranden.Med färre delar att montera och montering utan clips har monteringstiden för det nya kartongflödessystemet minskat med 30 procent i genomsnitt och minskar därigenom totala projektkostnader. I stället för clips passar det nya monteringsbeslaget alla ställagetyper och ger solid montering av delar med ett nytt beslag för att underlätta bäddinstallation eller lutningsjustering.

Full prestanda med en marknadsledande, tidsbesparande och lättanvänd lösning

Monteringen är också flexibel i bredd: En nytt beslag möjliggör en större tolerans för rack, +/- 20 mm i stället för +/- 5 mm för samma bäddbredd. En ny införningssstyrning kan monteras utan verktyg och utan några skruvar, vilket gör justeringar enkla. Ändlock är nu universala med en enda designmontering som passar två olika profilstöd. Som unik, patenterad lösning på marknaden stöds sidoprofilen av »anslutningen» för lastning och lossning, vars profil nu är tunnare men högre. Mellanliggande balkar är nu integrerade i sidoprofilen och justerade till bäddbredden. Den nya konstruktionen kräver endast ett minimum av fixeringspunkter och sparar tid under montering.

Med en maximal belastning på 150 kg/m² täcks alla standardtillämpningar på marknaden. Frysapplikationer är också möjliga. Det unika Floway 2-profilen från Interroll fungerar fortfarande för den nya bäddramen med alla dess fördelar.

Carton Wheel Flow-lösningen finns i olika bredder (upp till 3 600 mm) och djup (upp till 5 500 mm för konfigurerbara versioner och upp till 12 000 mm för konstruerade lösningar) för att uppfylla alla krav på vanliga racksystem.

 

Källa: Interroll Group

Relaterade artiklar

Litiumjonteknologin fortsätter att göra framsteg

Litiumjonteknologin fortsätter att göra framsteg

Öka din lönsamhet med automatiska gaffeltruckar

Öka din lönsamhet med automatiska gaffeltruckar

Alma Property Partners säljer lager- och lättindustriportfölj till ett nybildat bolag förvaltat av Pareto

Alma Property Partners säljer lager- och lättindustriportfölj till ett nybildat bolag förvaltat av Pareto

Världens mest framgångsrika elektriska motviktstruck

Världens mest framgångsrika elektriska motviktstruck