mvg

Motala Verkstad Group AB tecknar avtal med Unik Resurs

Motala Verkstad Group AB har valt Unik Resurs som exklusiv leverantör av tjänster inom tjänstemanna-, specialist och chefsleden för att säkra sin kompetensförsörjning.

Motala Verkstad Group AB är en verkstadsgrupp inom tung kvalificerad maskinbearbetning, svets och montage. Företaget har efter ett par tuffa år inom sina kundsegment en tydlig ägarvision och har påbörjat resan att utveckla och expandera verksamheten. Det är fortsatt utmanande men man ser också en ljusning och Motala Verkstad Group har vuxit sig till en förmåga och bredd som få har idag.

– För att lyckas med vår vision behöver vi hitta medarbetare som både har rätt kompetens och som delar företagets värdegrund. Därför har vi valt att kvalitets- och leveranssäkra vår kompetensförsörjning. Vi har under flera år prövat Unik Resurs förmåga att förstå vår verksamhet och leverera rätt konsulter samt rekrytera nyckelpersoner. Vi har nu valt att teckna ett exklusivt avtal med Unik Resurs, så att de kan bli ett verktyg i vår utveckling och förändringsresa framåt, säger VD Anders Holm.

Unik Resurs är en partner i med- och motgång och har ett genuint engagemang för att kunden ska lyckas i sitt uppdrag. Vi har utvecklat metoder för att vara en bra samtals- och utvecklingspartner.

– Avtalet med Motala Verkstad Group AB är ett kvitto på att vårt arbetssätt att på djupet förstå vår kunds utmaningar och verksamhetsbehov är framgångsrikt. Då kan vi erbjuda personer med rätt kompetens och lämplig personlighet för att passa in i företagskulturen och i den fas företaget befinner sig i, säger Koncernchef Jonas Henrikson.

Det finns ett ömsesidigt förtroende och en vilja att arbeta vidare tillsammans kring den strategiska kompetensförsörjningen. Detta oavsett om företaget behöver bli fler eller färre.Unik Resurs erbjuder olika rekryteringslösningar, interimtjänster samt vid behov olika outplacementprogram och karriärprogram.

 

Källa Mvg

Relaterade artiklar

Varmformade konstruktionsrör ger många fördelar

Varmformade konstruktionsrör ger många fördelar

Cibes Lift Group etablerar nytt bolag i Dubai och intensifierar marknadssatsningarna i Mellanöstern

Cibes Lift Group etablerar nytt bolag i Dubai och intensifierar marknadssatsningarna i Mellanöstern

Norton lanserar tunna kapskivor med friskärande egenskaper

Norton lanserar tunna kapskivor med friskärande egenskaper

Cerabond - framtidens skivor redan i dag.

Cerabond - framtidens skivor redan i dag.