spm-office-ohio

SPM Instrument USA expanderar och öppnar nytt kontor

SPM International och SPM Instrument USA är glada över att tillkännage öppnandet av ett nytt kontor i Ohio.

Tack vare stödet från kunder och partners över hela landet fortsätter SPM Instrument USA att växa. Det nya kontoret ligger i North Canton, Ohio och kommer att fungera som regionalt utbildningscentrum för mellersta USA samt bidra till att öka stödet till SPM-kunder i regionen.

SPM Instrument USAs huvudkontor ligger i Eugene, Oregon, med en filial i Windsor Locks, Connecticut. Patrick Parvin, VD för SPM Instrument USA: ”Med ett kontor i varsin ände av landet är det nu rätt tidpunkt för oss att etablera ytterligare ett kontor som kan täcka delstaterna i centrala USA. Vårt nya kontor i Ohio gör det möjligt för oss att vidareutveckla våra tjänster till kunder inom industrier i och runt mellanvästern, liksom att utöka vårt team av specialister samtidigt som vi fortsätter vår tillväxt i Nordamerika.

För att stödja sin tillväxtstrategi söker SPM Instrument USA aktivt nya ambitiösa partners till en utökning av distributionsnätet i Nordamerika, samt nya kollegor som vill vara en del av framgången och bidra med sin kunskap och expertis till kontoren i Oregon, Ohio eller Connecticut.

För mer information om de tjänster som kontoret i Ohio erbjuder, kontakta Ron Kittle, 330-354-8907 eller ronkittle@spminstrument.com.

För mer information om lediga tjänster eller SPMs partnerskapsprogram, kontakta SPM Instrument USA på 1-800-505-5636 eller patrickparvin@spminstrument.com.

Källa: SPM Instrument

Relaterade artiklar

BAUHAUS öppnar ett av Sveriges största varuhus

BAUHAUS öppnar ett av Sveriges största varuhus

20 deltagare till årets Female Leader Engineer är uttagna

20 deltagare till årets Female Leader Engineer är uttagna

Utbrytare från Modity Energy Trading startar nytt rådgivningsbolag

Utbrytare från Modity Energy Trading startar nytt rådgivningsbolag

SSG fortsätter satsa – nyanställer sex personer

SSG fortsätter satsa – nyanställer sex personer

gr Stål och gruva

Idag lanserar Jernkontoret, Svemin och Industriarbetsgivarna tolv gemensamma reformförslag för en konkurrenskraftig gruv- och stålnäring. Förslagen handlar bland annat om…